Κυριακή, Μαρτίου 28, 2010

..What's next ?

Καθώς για ακόμα μια φορά, η μουσική γεμίζει τις σκέψεις και τους τέσσερις τοίχους, έρχονται ακατέργαστες οι μνήμες που κύκλωσαν μια σειρά στιγμών..

Δεν λέω, τρόμαξα κι εγώ με τον αριθμό εκτός ορίων αλλά πιο πολύ με προβλημάτισε το μέλλον αν συνεχιστεί χωρίς έλεγχο. Οπότε την ίδια στιγμή ο χαρακτηρισμός ''αφρός'' ήταν κάτι παραπάνω από απλή σύμπτωση..

Βέβαια, η εκδίκηση πονάει ακόμα πιο πολύ όταν σου συμβαίνει το ίδιο με αυτό που είχες προκαλέσει..Και ακόμα χειρότερα όταν ''τυχαία'' σου αποκαλύπτεται...

Με ότι ασχολείσαι αυτό θα μεγαλώνει.. Το είδα το μήνυμα, έφτιαξε το μυαλό σκηνικά.. γέμισε με περιέργεια και απορίες, αλλά ευτυχώς έζησε μόνο για εκείνη την στιγμή και μετά χάθηκε.Το παράτησα έτσι μισοφαγωμένο στον κάδο ανακύκλωσης!

Τα χρώματα που βλέπει η ψυχή είναι μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά αλλά για πόσες φορές ακόμα πια ? Μου έκανε εντύπωση οτι δεν υπάρχουν χρώματα για κάθε σκηνοθέτη. Ίσως είναι αυτό που υποσυνείδητα έχει ανάγκη να δει κάποιος..Πάντως η ένωση γαλαξία σε 3D έκδοση παραμένει ένα συναρπαστικό παιχνίδι αισθήσεων !

Αρκεί ένα session να σε επαναφέρει στις πρώτες θέσεις ? Και τι είναι αυτή η μανία με τον μιμιτισμό ? Μια κακή αντιγραφή είναι πάντοτε αστεία αλλά αρχίζω να μην γελάω πια..Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις να γίνεις offline αλλά αν είναι αυτό το μόνο που μπορείς να κάνεις τότε θα βγει και εκτός σύνδεσης η ίδια σου η ζωή με μαθηματική ακρίβεια...pathetic !

Φροντίζω να είναι τα όνειρα φιλόδοξα και μεγάλα αλλά δεν ήξερα πως είμαι τόσο κοντά στην πηγή. Όσο ο ενθουσιασμός είναι στα ύψη μπορούν να γεννηθούν και μεγάλες ιδέες ! Εξάλλου στην πορεία της ζωής βρίσκεις τι είναι αυτό που σου ταιριάζει.Έχει γεμίσει το σώμα μου με lyrics και παραισθήσεις..

Επιτέλους άρχισε ο χρόνος να μετράει καλοκαιρινά !