Παρασκευή, Ιανουαρίου 14, 2011

Τα καράβια μου καίω !!

Κάθε νέα αρχή κρύβει μέσα της μια μαγεία..για ένα άγνωστο που ξετυλίγετε εμπρός σου, μια αγωνία..για το αν αυτά που θα έρθουν θα γίνουν όπως τα φαντάστηκες και μια ελπίδα πως αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να αποτινάξεις όλη την αρνητική ενέργεια που σε αγκάλιασε ύπουλα με ή χωρίς την άδεια σου..Το μόνο σίγουρο είναι πως κάθετι νέο κρύβει μέσα του μια ΑΛΛΑΓΗ !

Συνήθως οι αλλαγές με τρομάζουν! Τούτη όμως που ήρθε τώρα,λειτουργεί σαν παυσίπονο για μια ψυχή κουρασμένη απο την μονοτονία και την εμπάθεια. Όταν δίνεις και δεν παίρνεις απλά αποσύρεσαι..και εγώ νιωθω σαν να τρέχω να ξεφύγω όσο πιο μακρυά μπορώ να μην ξαναζήσω αυτήν την υποκρισία...

Βρίσκομαι σε μια φάση υπερδιέγερσης! Το μυαλό μου έχει πάρει φωτιά και τα μάτια μου ακτινοβολούν ενέργεια..! Μοιάζουν τόσο πολύ αυτα που ονειρεύτηκα με αυτά που γίνονται στιγμές μου. Οι νέες εμπειρίες λειτουργούν στην ψυχή μου καταλυτικά! Και όταν τα φώτα σβήνουν και είμαι μόνη, δεν νιώθω πια αδύναμη..νιώθω οτι έχω γίνει λίγο καλύτερος άνθρωπος,λίγο καλύτερος φίλος, με λίγο καλύτερη καρδιά!