Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2011

Me, Myself and I...

Μοναδικές στιγμές φωτογραφίζει η μνήμη μου..στιγμές που ακόμα έχουν χρώμα και ζωντάνια και πολλές φορές την αθωότητα των χρόνων που τόσο μου έχει λείψει...Πότε θα αλλάξει το τοπίο και τι χρώμα θα αποκτήσει δεν το ξέρω. Αυτό που με βεβαιότητα ξέρω είναι οτι διαλέγω τις λέξεις και προσέχω τις επιλογές μου γιατι αρχίζω να τρομάζω με τις εκρήξεις μου και τα γυρίσματα του μυαλού μου...Μου αρέσει όμως όταν σταματάει ο χρόνος και οι αυθόρμητες,αδέξιες κινήσεις και φωνές κυριαρχούν στις στιγμές μου !

Δεν μπορεί να χωρέσει ο νους μου, πως ένας φίλος ειναι φίλος μόνο όταν δεν έχει με κάτι άλλο να γεμίσει την ζωή του !?!? Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό ως κανόνας!! Αρνούμαι να το αποδεχτώ..ραγίζει η σκέψη μου στην υπόθεση μιας αλήθειας και παύω να ασχολούμαι με μικρότητες.Έτσι κι αλλιώς πάλι ο χρόνος θα δείξει...

Παράξενη αυτή η χρονιά..απο την αρχή μέχρι και το τέλος της..Εναλλαγη συναισθημάτων και ανθρώπων και καταστάσεων! Όλα για ακόμα μια φορά είχαν το τίμημα τους καθώς το κουβάρι της ζωής έχει πολλές ανατροπές, χαρές, λύπες και λάθη...πολλά λάθη!

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και τίποτα δεν μένει ακέραιο στην πάροδο του χρόνου...