Πέμπτη, Δεκεμβρίου 25, 2008

Τελος Χρόνου...

Δεν ξέρω πόσο θα μου πάρει ακόμα..Έχει να κάνει με τον χρόνο που τόσο μας πνίγει..που τον χρησιμοποιούμε για να μετρήσουμε τις ώρες..τις στιγμές μας..τις ανάγκες μας..τις προσμονές μας...
Νομίζω πως άλλαξα πολύ μέσα σε αυτόν τον χρόνο που γοργά φεύγει, αφήνοντας πίσω του αυτήν την γλυκόξινη γεύση του απολογισμού..Αυτά που κάναμε αλλά μετανιώσαμε..αυτά που έπρεπε να πούμε και δεν είπαμε..όλα αυτά που μας έκαναν να χαμογελάμε κρυφά την νύχτα πριν κοιμηθούμε...
Το να τα βρεις με τον εαυτό σου είναι μια σπουδαία υπόθεση..κωμικοτραγική σχεδόν, εφόσον εμπεριέχει τόσα πολλά ανεβοκατεβάσματα ..παρ΄όλα αυτά όμως θέλει πολύ εσωτερική δουλειά με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα..Κι αυτό που περιμένουμε πόσο αντέχει να ελπίζει?

.... 2009 ευχές για ένα έτος γεμάτο υγεία, ειρήνη και επιτυχίες!

Requiem for a dream xD

3 σχόλια:

Lefki είπε...

Αν μπεις στο τρυπάκι του απολογισμού την έβαψες. Όσοι έχουν τη στοιχειώδη λογική και δεν είναι μακάριοι τω πνεύματι, καταλήγουν μανιοκαταθλιπτικοί... Αυτό μου λέει η πείρα μου τουλάχιστον.
Εύχομαι λοιπόν, μάκριά από τα παλιά και ο καινούριος χρόνος να είναι πράγματι καινούριος, ολοκαίνουριος και αστραφτερός, και να μας φέρει μια νέα αρχή, όπως την επιθυμεί ο καθένας μας.
Καλή καινούρια χρονια!

#lockheart# είπε...

ο απολογισμος του καθε ετους..γιατι περιμενουμε αραγε τοσο πολυ να το κανουμε;θελει τρελα η ζωη γλυκια μου..οι εσωτερικες ανασκαφες του ειναι μας,διαβρωνουν..ψυχικα και σωματικα...ο,τι περασε..περναει..
Ευχομαι δημιουργικο 2009!!!

molemou είπε...

Τις ευχές μου για ότι καλύτερο σε σένα και την οικογένεια σου