Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2010

Κάνε ψυχή !

Πάλι εσύ ? Πάλι εδώ τριγυρνάς ? Θυμίζει ουτοπία αυτό το παραμύθι που με κόπο προσπαθώ να αποθηκεύσω στη μνήμη.. Εσύ δεν θα φύγεις ποτέ απο την συνήθεια μου..Θα γίνεις η δεύτερη ζωή μου, θα με αφοπλίζεις καθώς εισχωρείς στην σκέψη και στο κρεβάτι μου..'Οσο σε αφήνω να υπάρχεις, θα πεθαίνω στην αγκαλιά σου..

Ότι δεν μας νοιάζει γίνετε λέξεις, ότι μας πονάει κρύβεται.. Το ξέρω, αντιδρώ σαν εκείνα τα άπειρα χρόνια αλλά το ένστικτό μου είναι πολύ καθαρό απο την πρώτη επαφή σχεδόν κάθε φορά. Απορώ γιατι προσπαθώ να με πείσω για το αντίθετο.. Παίζω με την τρέλα και ψάχνω δικαιολογίες να κερδίσω λίγο χρόνο πριν εγκαταλείψω.

Μήπως πρέπει να αρχίσω να αναθεωρώ τις ''ιδανικές'' αυτές χημείες που αρχίζουν να βαραίνουν ? Ευτυχώς δεν επηρεάστηκα και άκουσα εκείνα τα remix που με κάνουν να χορεύω σε καταιγισμό τέτοιον που κάθε bit είναι και μια μεταφόρα σε χρόνο και σε τόπο γεμάτο χρώματα και φαντασία !

Πρέπει να λύσω ξανά τα σχοινιά της περιπλάνησης. Θέλω οι άνθρωποι να μου προκαλούν δέος ! Είναι ωραίες οι άγκυρες αλλά έχουν χρονικό περιορισμό αλλιώς σαπίζουν οι αντοχές.. Μυρίζει ελπίδα για συναίσθημα !

Looking For You !

Δεν υπάρχουν σχόλια: